SHKE VIK 2020 – A Nevezés mikéntje

                                                               

 

A versenyszámokra a nevezés rendhagyó módon történik. Minden futamnak saját facebook eseménye lesz, a nevezés és verseny eredmények kiértékelése az itteni nevezések alapján és a STRAVA eredménylista szerint zajlik majd.

A STRAVA szegmensek nyilvánosak, így jó eséllyel születnek, sőt születhettek korábban is már rajta bőven olyan eredmények, melyek versenyen kívüliek, még akkor is ha a szegmenst most hoztuk létre. Például a Szuha-Almás felfutó szakasza elég közkedvelt kerékpáros útvonal, könnyen téved rá a szegmensre versenyen kívüli kerékpáros is. Már a verseny kiírása előtt a szegmens létrehozását követően rögtön 50 futott eredmény van rajta. Ezért a versenyeredményeket csak nevezés  alapján tudjuk kiértékelni és kiszűrni a pusztán arra tévedőket. Illetve csak a versenyidőszakban futott eredményeket vesszük figyelembe. Ha valakinek például korábbi jobb eredménye van az adott szakaszon, akkor az  nem számít  a versenyben, ez esetben kikeressük az időszakra eső legjobb eredményét.

Minden versenyszámra külön kell nevezni az alábbiak szerint:

Az adott facebook esemény oldalán a beszélgetések lapfül alatt felül rögzítve van egy “NEVEZÉSEK” nevű bejegyzés. Ehhez a bejegyzéshez kell hozzászólásként megírni a regisztrációhoz szükséges adatainkat:
Polgári Név, egyesület (ha nincs, település is jó), születési dátum, STRAVA profil linkje.
Ezzel beneveztél a versenyszámba és versenyidőszak alatt futott legjobb eredményed lesz a feldolgozás alapja.

Kérünk, ehhez a bejegyzéshez mást ne írjatok, mert az adminisztrátorok törölni fogják!

Ezen kívül természetesen az esemény oldalán tehettek bejegyzéseket és egyéb hozzászólásokat! Természetesen a közízlést sértő, gyűlöletkeltő, politikai jellegű, rossz indulatú bejegyzések szintén törlésre kerülnek!

A fent említett, nevezéshez szükséges STRAVA profil link asztali gépről és mobiltelefonról is beilleszthető vágólapon keresztül az alábbi minták szerint:

A.) Okos telefonon, STRAVA alkalmazásból:

        

Előfordul újabb Android rendszereken, hogy a vágólapra másolás ikonja hiányzik. Ilyen esetben ehelyett válasszuk a gmail megosztást. Ilyenkor megnyílik a gmail levelező app és a STRAVA profil linkje automatikusan bekerül egy levél üzenetrészebe. Innen már ki tudjuk másolni a linket, mint ahogy azt az alábbi pelda mutatja (természetesen a levelet nem kell elküldeni sehová):

B.)  Asztali gépről/ laptopról:

 

Ezt követően a vágólapról már be tudjuk illeszteni a linket a nevezésbe a facebook esemény oldalán.

Jelenleg az alábbi eseményeken elérhető versenyszámokra lehet nevezni:

2020.05.15 – 2020.06.21 közt:
SHKE VIK  2020 – Tatárkör
SHKE VIK 2020 – Szuha-Almás hegyi felfutó

2020.06.01 – 2020.07.12, közt:
SHKE VIK 2020 – MTB maraton LITE
SHKE VIK 2020 – Salgóbánya felfutó

2020.07.01 – 2020.07.31, közt:
SHKE VIK 2020 – Stage Race MTB
SHKE VIK 2020 – Stage Race ROAD

További MTB és országúti futamok előkészítése folyamatban…

Kedves Sporttársak! Balesetmentes, sikeres versenyzést kívánunk!

SHKE