KK Virtual 2022 – A nevezés mikéntje

                                                     

 

A versenyre a nevezés egyszeri email-ben történik.

A STRAVA szegmensek nyilvánosak, így jó eséllyel születnek, sőt születhettek korábban is már rajta bőven olyan eredmények, melyek versenyen kívüliek, még akkor is ha a szegmenst most hoztuk létre.  Már a verseny kiírása előtt a szegmens létrehozását követően rögtön több 10 futott eredmény van rajta. Ezért a versenyeredményeket csak nevezés  alapján tudjuk kiértékelni és kiszűrni a pusztán arra tévedőket. Illetve csak a versenyidőszakban futott eredményeket vesszük figyelembe. Ha valakinek például korábbi jobb eredménye van az adott szakaszon, akkor az  nem számít  a versenyben, ez esetben kikeressük az időszakra eső legjobb eredményét.

Nevezés:

Az nevezési email címre kell küldeni az alábbiakat:
Polgári Név, egyesület (ha nincs, település is jó), születési dátum, STRAVA profil linkje, Nevezett kategória ( az alábbiak közül:   1/A  ,  1/B.  ,  2/A  ,  2/B  , 3/A)
Nevezési e-mail cím: shke.mtb(kukac)gmail.com 

Kategóriák magyarázata:
1.Kerékpár (MTB) szakág:
1/A: Mtb kerékpár – Elit
1/B: Mtb kerékpár – Hobbi

2.Futás szakág:
2/A: Futás – Elit
2/B: Futás – Hobbi

3.E-bike szakág:
3/A: E-bike – Elit
(E-bike esetén nincs rövid táv)

FONTOS!:
Egy szakágon belül csak egy kategóriában lehet nevezni, az Elit kategória időeredményeit az Elemér-forrásnál nem vesszük figyelembe a Hobbi kategória versenyzői közt!
Nevezés előtt tehát megfontolt döntés szükséges! Utólagos átnevezés a szagágon belül más kategóriába nem lehetséges!

Példa a regisztrációs e-mail egy lehetséges tartalmára:
“Frics Balázs
SHKE
1974
https://www.strava.com/athletes/41517341
1/B , 3/A”

Ezzel beneveztél a versenybe, akár több kategóriában is és versenyidőszak alatt futott legjobb eredményed lesz a feldolgozás alapja.

Az esemény oldalán tehettek bejegyzéseket és egyéb hozzászólásokat! Természetesen a közízlést sértő, gyűlöletkeltő, politikai jellegű, rossz indulatú bejegyzések szintén törlésre kerülnek!

A fent említett, nevezéshez szükséges STRAVA profil link asztali gépről és mobiltelefonról is beilleszthető vágólapon keresztül az alábbi minták szerint:

A.) Okos telefonon, STRAVA alkalmazásból:

          

Ilyenkor megnyílik a gmail levelező app és a STRAVA profil linkje automatikusan bekerül egy levél üzenetrészebe. Innen már ki tudjuk tölteni a többi nevezési adatot és megadni a címzettet

B.)  Asztali gépről/ laptopról:

 

Ezt követően a vágólapról már be tudjuk illeszteni a linket a nevezési levélbe.

Kedves Sporttársak! Balesetmentes, sikeres versenyzést kívánunk!

SHKE