KK Virtual 2022 – Általános szabályok és etikett

                                                                 

– A verseny nem lezárt pályán kerül megrendezésre, ezért számolni kell a pályán turistákra, egyéb kerékpárosokra, akár járművekre, nagyon fontos tehát a közlekedési szabályok betartása és az egészség védelme !

-A teljesítés során okozott és/vagy elszenvedett egészségügyi és/vagy műszaki károkért a távot teljesítő felel, műszaki és egészségügyi személyzet a pályán nincs!

-Igyekezzünk igazi sportemberként a csalást elkerülni, azaz MTB kategóriában ne cross-motorral, vagy e-bike-al induljunk el! A kezdeményezés eszmeiséget és szépségét ne tegye tönkre senki ilyesmivel !
Nyilván a szélsőséges eseteket ki tudjuk szűrni, de nem állunk majd mindenki mellett.
A pályákat is a megfelelő, a kiírásban szereplő nyomvonalon kell bejárni. Nyilván, a durva letérést a STRAVA szegmens analizáló motorja kiszűri és nem lesz értékelhető eredmény.

-Minden körülmények között vigyázzunk a természetre ! Ne dobáljunk el zselészacskót, csokipapírt stb. Nincs takarító személyzet !

-Az útvonal rögzítéséhez használt technológiák (kerékpáros Gps, futó óra, mobiltelefon) eredményei közt technikai okok miatt lehetnek eltérések. Az ezekből fakadó esetleges vitás helyzetekért, vagy sikertelen futamokért a rendezőség nem vállal felelősséget !
Egy hónap alatt mindenkinek többször lesz lehetősége javítani az eredményein.